Test Line

office@testline.ro

0744 516 844

EnglishRomanian

Despre noi      Brosuri      Clienti       Servicii      Contact

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Compania

Prezentare

TEST LINE SRL a fost fondata in anul 1992, fiind o societate cu 100% capital privat.
Activitatea societatii a fost focalizata de la bun inceput pe echipamente de masura industriale, ocupandu-se de vanzarea si service-ul acestora.
Primele instrumente de masura oferite clientilor nostri au fost analizoarele de gaze si cele portabile destinate masurarii temperaturii, umiditatii, vitezei si presiunii, produse de firma germana TESTO AG.
TEST LINE s-a ocupat timp de 23 de ani de promovarea acestor instrumente, lista clientilor nostri fiind impresionanta.

Incepand cu anul 1999, TEST LINE SRL si-a diversificat activitatea, preluand distributia echipamentelor firmei germane SICK MAIHAK GmbH (sisteme pentru monitorizarea emisiilor industriale).
Au fost realizate cateva proiecte importante in industria cimentului si energetica.
Dupa numai un an, in iunie 2000 am introdus in lista de produse comercializate si pe cele ale firmei germane SICK AG (senzori industriali si sisteme de siguranta).

Anul 2012 a fost cel in care am abordat un domeniu foarte important: monitorizarea parametrilor si a calitatii aerului comprimat.
Acest lucru a fost posibil datorita inceperii colaborarii cu firma germana CS Instruments GmbH.
In aceeasi perioada am stabilit relatii comerciale si cu firma SCHMIDT Technology GmbH, aceasta fiind specializata in realizarea unor senzori industriali dedicati masurarii vitezei si a debitului aerului si a gazelor.

Tot in anul 2012 am introdus pe piata din Romania analizorul portabil pentru compusi organici volatili SmartFID produs de firma ErsaTec GmbH, firma cu o indelungata experienta si traditie in proiectarea si producerea unor astfel de analizoare.
Mentinand aceeasi linie, am completat portofoliul analizoarelor pentru COV-uri cu cel al firmei italiene POLLUTION SRL. Analizorul FID Polaris se remarca prin faptul ca este compact, usor si autonom, fiind alimentat de la acumulatori.

Incepand cu aprilie 2015 am preluat distributia pentru Romania a produselor firmei KIMO Instruments, cel mai mare producator de instrumente portabile din Franta. Avand o dinamica impresionanta, KIMO a lansat in fabricatie o serie noua de instrumente portabile si transmitere pentru masurarea presiunii, temperaturii, umiditatii, vitezei si debitului aerului. Analizoarele pentru gaze de ardere KIMO sunt realizate la nivelul tehnologiei moderne si intrunesc cerintele tuturor standardelor din domeniu.

Din 2019 am preluat distributia pentru Romania a produselor firmei GrayWolf® Sensing Solutions – SUA, specializata pe instrumente dedicate monitorizarii calitatii aerului ambiental.

In prezent livram echipamente digitale de masura a parametrilor fizico-chimici, echipamente pentru automatizari, echipamente electronice pentru siguranta muncii, din care enumeram:
• analizoare gaze de ardere
• termometre
• anemometre
• higrometre si instrumente combinate
• turometre
• luxmetre
• analizoare portabile de compusi organici volatili (COV-uri)
• monitoare de viteza gaze
• debitmetre pentru aer comprimat si gaze industriale

Servicii oferite

In curs de realizare…

Echipa noastra

In curs de realizare…

De ce noi?

In curs de realizare…

Call Now Button