Test Line

office@testline.ro

0744 516 844

EnglishRomanian

Despre noi      Brosuri      Clienti       Servicii      Contact

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Accesorii Graywolf

GrayWolf ofera o gama larga de accesorii care pot imbunatati capacitatea instrumentelor AdvancedSense, DirectSense sau WolfPack IAQ (calitatea aerului interior), monitoarelor TOX (gaze toxice), contor AER (viteza aerului), monitoare TVOC (compusi organici volatili totali), Contor HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat), DP (presiune diferentiala), viteza de evacuare a hotelor, monitoare pentru formaldehida si numaratoare de particule. Optimizati puterea de masurare a instrumentelor GrayWolf cu accesoriile necesare aplicatiilor dvs.
Accesorii instrumente GrayWolf

ACC-TPD1
Trepied mare, robust, pentru mai multe sonde DirectSense, instrumente AdvancedSense, numaratoare de particule PC-3016, PC-3500 sau PM-205 si/sau monitor formaldehida FM-801. Dimensiuni: inaltime minima 49 cm (19.25″), inaltime maxima 120 cm (47″). Set complet de accesorii pentru montare, exemplificat cu cateva configuratii posibile ale instrumentului.

ACC-MNT1
Dispozitiv de prindere pentru tablete AdvancedSense, MN-07, MN-08 sau MN-10, si pentru fixarea pe trepiedul ACC-TPD1 a unui contor sau tableta.

ACC-MNT2P
Brat pentru fixare pe trepiedul ACC-TPD1 a doua sonde DirectSense (sau o sonda plus instrument AdvancedSense, numarator de particule PM-205, PC-3016A sau PC-3500 sau monitor formaldehida FM-801).  

ACC-MNT3
Dispozitiv pentru fixare pe trepiedul ACC-TPD1 a unui numarator de particule PM-205, PC-3016A sau PC-3500 sau monitor formaldehida FM-801. Se agata cu ajutorul clemei pentru centura.

ACC-TPDL-KIT
Kit complet pentru montarea pe trepied a instrumentelor sau tabletelor AdvancedSense, sondelor DirectSense, monitorului forlaldehida FM-801 (sau a unei a doua sonde DirectSense) si a numaratoarelor de particule PM-205 sau PC-3016. Kitul include trepiedul ACC-TPD1, dispozitivele de montare ACC-MNT1, MNT2P si MNT3 si geanta de transport PCC-07T.

ACC-TPD-M2
Minitrepied  cu picioare extensibile pana la 15 cm (6″) pentru utilizare ca suport pentru sondele AdvancedSense, DSII sau monitorul formaldehida FM-801. Minitrepiedul este foarte util pentru pozitionarea corecta a sondelor DSI in interiorul valizalor de transport PCC-10 si PCC-15. Minitrepiedul este livrat standard cu instrumentele si sondele mentionate anterior.

Genti si valize robuste pentru instrumente GrayWolf

PCC-AS01
Husa pentru instrument AdvancedSense cu curea, curea de mana si curea pentru gat. Are  de asemenea, decupaj pentru camera foto din spate si pentru LED-ul de iluminare (doar pentru instrumentul AdvancedSense Pro).

PCC-MN-7F
Husa/suport cu folie de protectie cu decupaj pentru camera foto din spate (pentru tableta PC MN-07).

PCC-MN-8
Husa de protectie din nylon cu curea de mana pentru o manevrare sigura a tabletelor PC MN-08.
Include de asemenea, o curea pentru gat si un suport incorporat.

PCC-MN-10
Husa de protectie din nylon cu curea de mana pentru o manevrare sigura a tabletelor PC MN-10.
Include de asemenea, o curea pentru gat si un suport incorporat..

PCC-05IQ
Husa speciala cu curea de umar pentru sondele IQ-410/610, TG-501/2/3.

PCC-P504
Geanta pentru tub Pitot extensibil PIT-504 (cu spatiu pentru extensii suplimentare) si/sau sonde de temperatura cu termocupluri.

PCC-07T
Geanta de transport din nylon pentru trepied si dispozitive de montare instrumente si sonde. Geanta are spatii pentru urmatoarele accesorii: ACC-TPD1, ACC-MNT1, ACC-MNT2P, 2 x ACC-MNT3 si altele. Este livrata standard cu kitul ACC-TPDL-KIT. Poate fi folosita alternativ ca o geanta de utilizare general pentru diverse produse GrayWolf.

PCC-22AS
Valiza cu decupaje speciale pentru instrument AdvancedSense, o sonda viteza AS-201/AS-202A, kit pentru tuburi pitot PIT-504 si accesorii (ilustratia din stanga). Ca varianta poate fi utilizata pentru un instrument AdvancedSense si o sonda DirectSense.

PCC-22U8
Valiza cu decupaje speciale pentru tableta 8″, o sonda DirectSense, o sonda viteza AS-201/AS-202A si accesorii. Specificati PCC-22U7 sau PCC-22U10 pentru tableta 7″, respectiv 10″.

PCC-10A
Valiza cu decupaje speciale pentru o sonda DSII, instrument AdvancedSense, o sonda pentru viteza aerului, pana la 2 sonde IQ sau TG si diverse accesorii.

PCC-10U
Valiza cu decupaje speciale pentru o sonda DSII, tableta de 7″, 8″ sau 10″, o sonda pentru viteza aerului, pana la
2 sonde IQ sau TG si diverse accesorii.

PCC-15A
Valiza cu decupaje speciale pentru doua sonde DSII, instrument AdvancedSense, o sonda pentru viteza aerului, pana la 4 sonde IQ sau TG si diverse accesorii.

PCC-15U
Valiza cu decupaje speciale pentru o sonda DSII, tableta de 7″, 8″ sau 10″, o sonda pentru viteza aerului, pana la
4 sonde IQ sau TG si diverse accesorii.

PCC-16
Valiza robusta cu role pentru WolfPack si decupaje pentru instrument AdvancedSense, tableta sau laptop, mai multe sonde DirectSense, maner pentru sonda si accesorii.

PCC-20A
Valiza cu decupaje speciale pentru instrument AdvancedSense, o sonda DSII, statie incarcare si alte accesorii, cu conector si dispozitiv pentru fixare sonde DSII (ACC-DSII-PCCHOLD). Include un lacat cu cifru.

PCC-20T
Valiza cu decupaje speciale pentru tableta de 10″, o sonda DSII, statie incarcare si alte accesorii, cu conector si dispozitiv pentru fixare sonde DSII (ACC-DSII-PCCHOLD). Include un lacat cu cifru.

PCC-25A
Valiza cu decupaje speciale pentru instrument AdvancedSense, doua sonde DSII, statie incarcare si alte accesorii. 2 conectori si dispozitiv pentru fixare sonde DSII (ACC-DSII-PCCHOLD). Include un lacat cu cifru.

PCC-25T
Valiza cu decupaje speciale pentru tableta de 10″, doua sonde DSII, statie incarcare si alte accesorii. 2 conectori si dispozitiv pentru fixare sonde DSII (ACC-DSII-PCCHOLD). Include un lacat cu cifru.

PCC-35P
Valiza cu decupaje speciale pentru instrument AdvancedSense (sau tableta de 10″), o sonda DSII, statie incarcare si alte accesorii, dispozitiv pentru fixare sonde DSII (ACC-DSII-PCCHOLD) si un conector pentru numarator de particule PC-3500.

PCC-36P
Valiza cu decupaje speciale pentru instrument AdvancedSense (sau tableta de 10″), o sonda DSII, statie incarcare si alte accesorii, dispozitiv pentru fixare sonde DSII (ACC-DSII-PCCHOLD) si un conector pentru numarator de particule PC-3016.

ACC-BRK1 Suport extern pentru instrument, instalat pe valizele robuste PCC-10, PCC-15, PCC-20 sau PCC-25 (pentru maxim doua instrumente). La instrumentele WolfPacks se livreaza standard 2 bucati.
Accesorii pentru calibrare senzori GrayWolf

CA-HD2
Capison de calibrare pentru senzori inteligenti, montati in sonde DirectSense I.
Livrat cu 2 furtunuri de 1 m, respectiv 0,3 m.

CA-HD4-A1
Capison de calibrare pentru senzori inteligenti seria A1, montati in sonde DirectSense II.
Livrat cu 2 furtunuri de 1 m, respectiv 0,3 m.

CA-GS25H
Set pentru calibrare senzor COV domeniu ridicat de masurare, instalat in sonda DirectSense I. Setul este format din: butelie cu gaz de zero fara hidrocarburi, butelie cu gaz de referinta 8.750 ppm izobutilena (valoare span),
CA-HD2 capison calibrare, CA-REG1 regulator de presiune, PCC-GC2 geanta pentru 2 butelii de 103 litri (de obicei 110 litri pentru butelii livrate in afara SUA).

CA-GS25L
Set pentru calibrare senzor COV domeniu scazut de masurare, instalat in sonda DirectSense I. Setul este format din: butelie cu gaz de zero fara hidrocarburi, butelie cu gaz de referinta 7,5 ppm izobutilena (valoare span),
CA-HD2 capison calibrare, CA-REG1 regulator de presiune, PCC-GC2 geanta pentru 2 butelii de 103 litri (de obicei 110 litri pentru butelii livrate in afara SUA).

CA-GS25H-DSII
Set pentru calibrare senzor COV domeniu ridicat de masurare, instalat in sonda DirectSense II. Setul este format din: butelie cu gaz de zero fara hidrocarburi, butelie cu gaz de referinta 8.750 ppm izobutilena (valoare span), 
CA-HD4-A1 capison calibrare, CA-REG1 regulator de presiune, PCC-GC2 geanta pentru 2 butelii de 103 litri (de obicei 110 litri pentru butelii livrate in afara SUA).

CA-GS25L-DSII
Set pentru calibrare senzor COV domeniu scazut de masurare, instalat in sonda DirectSense II. Setul este format din: butelie cu gaz de zero fara hidrocarburi, butelie cu gaz de referinta 7,5 ppm izobutilena (valoare span),
CA-HD4-A1 capison calibrare, CA-REG1 regulator de presiune, PCC-GC2 geanta pentru 2 butelii de 103 litri (de obicei 110 litri pentru butelii livrate in afara SUA).

CA-CO-95

Butelie de 103 litri cu gaz de calibrare 95 ppm CO (de obicei 110 litri pentru butelii livrate in afara SUA).

CA-CO2-375

Butelie de 103 litri cu gaz de calibrare 375 ppm CO2 (de obicei 110 litri pentru butelii livrate in afara SUA).

CA-CO2-1250

Butelie de 103 litri cu gaz de calibrare 1.250 ppm CO2 (de obicei 110 litri pentru butelii livrate in afara SUA).

CA-XXX-XX
Butelii cu gaze de referinta. GrayWolf ofera o gama larga de butelii cu gaze de referinta pentru a fi utilizate la calibrarea in teren sau la verificarea senzorilor de gaz pe care ii oferim. Solicitati informatii cu privire la concentratiile gazelor de referinta disponibile si capacitatea buteliilor, in functie de aplicatia dvs.

CA-REG1
Regulator standard de presiune din otel inox, debit 0,3 l/minut pentru butelii cu  gaz de calibrare.

CA-REG5
Regulator de presiune din otel inox, debit 0,5 I/minut pentru butelii de calibrare de 103 litri (pentru gaze de referinta reactive, ex.: Cl2, HCI).

PC-GW4005-HD5
Capison special pentru calibrarea senzorului CO2 instalat in sondele AdvancedSense sau in numaratoarele de particule PC-4005 sau PC-5005.
Se livreaza cu furtun de lungime 2 m.

WolfCare
Servicii de calibrare, garantii extinse si contracte de service (disponibile de la 1 an pana la 5 ani).

Accesorii pentru sonde GrayWolf

ACC-DSII-FLANGE
Flansa si suport pentru fixarea sondelor DirectSense II in conducte, camere, laboratoare, etc.

ACC-DSPFAN1
Ventilator integrat instalat in sondele DirectSense I. Imbunatateste timpul de raspuns al senzorului in aerul ambiental. De asemenea, permite extragerea esantionului gazului de referinta, atunci cand este utilizat cu capisonul pentru calibrare CA-HD2.

ACC-FIL6
Set filtre de schimb (6 bucati/set) pentru sondele DirectSense I pentru a proteja senzorii montati in sonda in medii murdare sau cu praf. Timpul de raspuns al senzorului este usor atenuat, dar il protejeaza fata de actiunea agentilor contaminanti.

ACC-TPD-AS
Dispozitiv pentru fixarea sondelor de viteza AS-201 si AS-202A pe trepiedul ACC-TPD1 sau pe tija extensibila ACCXT-ROD.

ACC-XT-ROD
Tija extensilila pentru sondele de viteza GreyWolf AS-201 si AS-202A.

ADY-USBS4P
Adaptor USB multiplu pentru alimentarea a 4 sonde DirectSense. Atunci cand hub-ul este alimentat la retea, acesta asigura alimentarea tuturor sondelor conectate. In cazul in care hub-ul nu este alimentat la retea, se va alimenta numai prima sonda conectata, urmand ca celelalte sonde sa fie echipate cu  acumulatori interni).

FM-ACC-C1
Cartuse de inlocuire senzor pentru monitor formaldehida FM-801. Vandute in pachete de 5 bucati (FM-ACC-C5) sau pachete de 10 bucati (FM-ACC-C10).
Datorita restrictiilor de licenta, producerea cartuselor senzorilor pentru instrumentul de baza FM-801 (coduri de comanda FM-ACC-C1, FM-ACC-C5 si FM-ACC-C10) va fi oprita dupa anul 2021.

Senzori temperatura si umiditate pentru instrumente GrayWolf

RH-AS2
Senzor pentru temperatura si umiditate (se conecteaza direct in partea de jos a instrumentelor AdvancedSense sau in ansamblul maner ACC-RH-HDLA optional).

ACC-RH-HDLA
Maner cu lungimea de 13 cm (5″), cu cablu de lungime 1 m si conector Lemo cu fixare prin impingere pentru senzorul de temperatura si umiditate RH-AS2.

Senzori presiune pentru instrumente GrayWolf

DP-702LH-A
Senzor de presiune diferentiala, cu functie automata pentru setare punct de zero si scalare automata.
Senzor optional pentru instrumentele AdvancedSense Pro si AdvancedSense BE.

ACC-TU2M
Furtun siliconic dublu pentru stuturile senzorului de presiune diferentiala si pentru tuburile Pitot, lungime 2 m si diametru interior.

BP-101-A
Senzor de presiune barometrica pentru afisarea si compensarea cu presiunea a concentratiilor masice masurate. Senzor optional pentru instrumentul  AdvancedSense Pro.

Tub Pitot extensibil pentru instrumente GrayWolf

PIT-504
Tub Pitot cu varf elipsoidal, cu 4 tronsoane extensibile, otel inox OL316 de foarte buna calitate. Lungime standard: minim 40,5 cm, maxim 138 cm. Usor de demontat pentru introducere in geanta PCC-P504 de 41 cm
cu curea de umar, inclusa in setul de livrare. 2 extensii suplimentare de 33,5 cm fiecare pentru realizarea unei lungimi totale de 205 cm. Incluse in setul de livrare: maner de protectie lungime 5 cm, furtun dublu lungime
175 cm si marker.
Temperatura maxima: 270°C continuu, 310°C de scurta durata.
Viteza maxima (testata): 100 m/s.

PIT-504-EXT
Extensie optionala pentru tub Pitot PIT-504 din otel inox OL316, lungime 33 cm. La cele 3 extensii livrate standard cu kitul principal pot fi adaugate maxim 2 extensii.

PIT-229M-12
Tub Pitot cu varf elipsoidal din otel inox, lungime 30 mm (12″).

Gama de tuburi Pitot standard de la GrayWolf (fabricate de un alt furnizor) poate fi utilizata pentru masurarea vitezei aerului, impreuna cu senzorul de presiune diferentiala DP-701/DP-702, instalat in instrumentul AdvancedSense.

PIT-229M-19
Tub Pitot cu varf elipsoidal din otel inox, lungime 48 mm (19″).

Gama de tuburi Pitot standard de la GrayWolf (fabricate de un alt furnizor) poate fi utilizata pentru masurarea vitezei aerului, impreuna cu senzorul de presiune diferentiala DP-701/DP-702, instalat in instrumentul AdvancedSense.

PIT-229M-39
Tub Pitot cu varf elipsoidal din otel inox, lungime 100 mm (39″).

Gama de tuburi Pitot standard de la GrayWolf (fabricate de un alt furnizor) poate fi utilizata pentru masurarea vitezei aerului, impreuna cu senzorul de presiune diferentiala DP-701/DP-702, instalat in instrumentul AdvancedSense.

Sonde temperatura cu termocuplu tip K pentru instrumente GrayWolf

O gama larga de sonde cu termocupluri tip K pentru masurarea temperaturii, utilizate impreuna cu instrumentele AdvancedSense de la GrayWolf.

TC-302HY
Sonda pentru masurarea temperaturii, cu termocuplu tip K, lungime 45 mm (1.75″).

TC-302P
Sonda penetratie pentru masurarea temperaturii, cu termocuplu tip K, lungime 75 mm (3″).

TC-302PL
Sonda penetratie pentru masurarea temperaturii, cu termocuplu tip K, lungime 305 mm (12″).

TC-303A
Sonda gaz/aer pentru masurarea temperaturii, cu termocuplu tip K, lungime 305 mm (12″).

TC-305S
Sonda standard de suprafata pentru masurarea temperaturii, cu termocuplu tip K, lungime 89 mm (3.5″).

TC-305SR
Sonda de suprafata cu varf indoit la 90° (lungime 57 mm) pentru masurarea temperaturii, cu termocuplu tip K, lungime totala 247 mm (9.75″).

TC-307AD Sonda imersie gaz/aer cu conectare directa pentru masurarea temperaturii, cu termocuplu tip K, lungime 150 mm (5.9″).
Interfata utilizator

WS-CWI
Interfata personalizata pentru aplicatiile WolfSense AS / LAP care include pana la 3 niveluri de utilizator protejate prin parola. Nivelul maxim este meniul standard, complet. Nivelurile urmatoare au dezactivate mai multe functii, la alegerea utilizatorului (de exemplu, notele de text, jurnalul automat, schimbarea limbii etc.), fiind eliminate din toate meniurile. Mai mult, aplicatia simplifica interfata utilizator, respectiv meniul pentru anumiti utilizatori finali.

Cabluri conectare

AD-L6P-PM1500
Cablu conectare lungime 450 mm, pentru conectare dispozitiv WolfPack la interfata numaratorului de particule PM-205 (pDR-1500) via conector DIN cu 6 pini. Include un conector pentru alimentarea numaratorului de particule pentru a functiona fara bateria dispozitivului WolfPack.

 

AD-L6P-PM3016
Cablu conectare lungime 450 mm, pentru conectare dispozitiv WolfPack la interfata a numaratorului de particule GW3016 via conector DIN cu 6 pini. Include un conector pentru alimentarea numaratorului de particule pentru a functiona fara bateria dispozitivului WolfPack.

AD-L7F1M-USBF
Cablu pentru conectarea instrumentelor AdvancedSense/WolfPack la dispozitivul extern de stocare (cum ar fi stick-ul USB) pentru descarcarea/incarcarea fisierelor de date. De asemenea, poate fi folosit pentru conectarea instrumentului AdvancedSense Pro la anumite camere IR si video boroscoape.

AD-L71M-PC3016
Cablu conectare lungime 1 m, pentru conectarea numaratorului de particule GW3016 (RJ45) la instrumentului AdvancedSense, via conector Lemo 7 pini situat in partea din stanga  jos a acestuia.

AD-L71M-PC4000
Cablu conectare lungime 1 m, pentru conectarea numaratorului de particule GW4000/4005 la instrumentului AdvancedSense, via conector Lemo 7 pini situat in partea din stanga  jos a acestuia.

AD-L71M-PM1500
Cablu conectare lungime 1 m, pentru conectarea numaratorului de particule PM-205 (pDR-1500) la instrumentului AdvancedSense, via conector Lemo 7 pini situat in partea din stanga  jos a acestuia. 

AD-L8-USBS
Cablu conectare sonda via conector Lemo 8 pini la interfata USB.

AD-L81M-USBMIC
Cablu conectare lungime 1 m, pentru conectare sonde DirectSense (conector Lemo 8 pini) la tabletele Windows MN-08-10 (conector micro USB).

AD-P12-L8
Inlocuitor cablu conectare PH-12S pentru conectare sonde la Pocket PC.

AD-USB1-CL
Cablu USB pentru conectare instrumente clasice GrayWolf (Zephyr/Surveyor) la PC.

AD-USBS-USBMIC
Cablu Adapter cable, 15cm, standard USB to (extended tip) micro USB.

ADY-L81M-L8F2
Adaptor in Y pentru conectarea a doua sonde DirectSense II (DSII) la o singura mufa a instrumentului AdvanceSense PRO. Conectori Lemo cu 8 pini la capete, lungime cablu 1 m.

Diverse accesorii

SHRT-GWSS
Camasa pentru golf cu emblema GrayWolf, marimi S/M/L/XL/XXL (la comanda se va preciza marimea dorita).

ACC-BELTCL-1
Clips pentru fixare livrat standard impreuna cu numaratoare de particule PC-3000, contoare PM-201/205 si monitor formaldehida FM-801.
Poate fi atasat la valiza robusta, WolfPack, suport ACC-MNT3 sau curea.

ACC-SD-HFP
Set surubelnite cap cruce/Phillips/cap drept (livrata standard impreuna cu  sondele DirectSense II si sondele de viteza AS-201/AS-202A.

ACC-STY3-BLUE
Set 3 bucati stylus albastru pentru instrumente AdvancedSense.

ACC-STY3-BLACK
Set 3 bucati stylus negru pentru instrumente AdvancedSense.

ACC-USBTD
Stick USB cu kituri instalare aplicatii GreyWolf, capacitate 32 GB (livrat impreuna cu toate comenzile care contin aplicatiile WolfSense AS/LAP/ARG).

Call Now Button